RADBOUD  BERICHT d.d. 09-08-2010

Zoals inmiddels bij velen bekend, is NEO Chemie BV de nieuwe leverancier van de originele RADBOUD producten. We zijn zelfs al druk bezig met het uitleveren van diverse producten! Mede daarom dit bericht met een update van de stand van zaken.

Onze buitendienst heeft momenteel ca. 50% van de reeds bestaande verkooppunten bezocht. Dank zeggend voor alle positieve reacties van de bezochte Radboud dealers, beloven wij dat wij de komende tijd de overige 50% zullen gaan bezoeken.

We zijn druk bezig met de ontwikkeling van de nieuwe website www.radboudproducten.nl. Op deze site vindt u productinformatie, in september zullen we hierop ook alle verkooppunten gaan vermelden. U krijgt dan als verkooppunt de mogelijkheid om een (uiteraard kosteloos) persoonlijke pagina te maken. Hier komt dan ook een link naar uw eigen website te staan. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als u op uw website weer een link gaat zetten naar de RADBOUD site. U ziet: uiteindelijk zal de RADBOUD site verrassend gaan worden! Overigens: voor tips staan wij altijd open.

Ook gaan we weer actief adverteren in diverse WATERSPORTBLADEN, in onze ogen instrumenten die we zeker in deze tijden moeten gebruiken. Over een kleine maand hopen we folders voor op de toonbank klaar te hebben. Ook weer een mooie manier om de producten onder de aandacht te brengen en toe te lichten.

Kortom: wij gaan u op alle manieren ondersteunen om van de RADBOUD producten een succes te houden!

Met vriendelijke groet,

Team Radboud